Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискове и накладки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

АУТО плюс", ул. Козлодуй 69 , тел:931-50-30, склад:962-65-63

това намерих из нет-а
    ако се обадиш в склада може и да ти кажат телефон на магазин в Пловдив
    примерно колегате BBRC си взе от тях амортесьори за 120 кинта парчето, като преди това навсякъде му предлагаха за по над 300 кинта и дори ги нямаха в наличност

ти май си написал в първият си пост, но да те подсетя че задължително на нови дискове, нови накладки
    ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Първоначално публикувано от SIS
      Аз от няколко месеца съм с Bendix. Забележката ми към тях е само, че понякога като спирам по светофарите и свирят.
      Свирят от накладките И аз като смених дисковете преди време бях като симфоничен оркестър Обаче наскоро сложих едни накладки PERMAFUSE, взех ги от T&N и съм страшно доволен. Цапат си джантите както трябва, спира много меко и не свири
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
        Аз от няколко месеца съм с Bendix. Забележката ми към тях е само, че понякога като спирам по светофарите и свирят.
        Свирят от накладките И аз като смених дисковете преди време бях като симфоничен оркестър Обаче наскоро сложих едни накладки PERMAFUSE, взех ги от T&N и съм страшно доволен. Цапат си джантите както трябва, спира много меко и не свири
        и аз съм с PERMAFUSE, съшите добри впечатления....
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
          ...
          ...
          всички сме с тях
          а свиренето може да е от износени водачи - еньо беше писал ама явно и това е изчезнало при профилактиката
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            ...а свиренето може да е от износени водачи - еньо беше писал ама явно и това е изчезнало при профилактиката...
            свиренето не може да се получи от износени водачи, от тях може да се чува дрънчене което изчезва при дори съвсем леко натискане педала на спирачката

относно свиренето казват че перформанс накладките които са за нормални дискове при леки спирания свирят и свиренето изчезва при по силно натискане на педала
            НО обратното в никакъв случай не е вярно(мойте свиря, но не спират)

Comment

А пък мойте свирят и спират
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Моите са Делфи и спират добре ама чат пат свирят....Всъщност като се замисля скоро не са свирили........
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

А мойте са Паджит абе не са лоша ама май не си заслужават парите-уж хубави нема да свирят а кво се оказа после свирят като симфони4ен оркестър от 15 годишни

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

На мен и накладките са ми Bendix! И наистина има нещо такова, че когато спирам плавно свирят, а когато спирам по-рязко - не. Аз мислех, че свиренето идва от някакъв проблем със спирачната система. Нещо ми се струва, че не спирам както трябва. Понякога, не винаги, спирам направо като локомотив. Не знам дали прегрява феродото или е от нещо друго?! Просто си натискам......много трудно блокирам колелата, а нямам АBS. Ходих в Аутоиталия (там познавам един от майсторите) - оставих я на диагностика и ми казаха, че спирачките са супер, ама......аз нещо не им се кефя . Та не е изключено проблема да не е в накладките, а някъде другаде ......
                    Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                    Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                    Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

На мен и накладките са ми Bendix! И наистина има нещо такова, че когато спирам плавно свирят, а когато спирам по-рязко - не. Аз мислех, че свиренето идва от някакъв проблем със спирачната система. Нещо ми се струва, че не спирам както трябва. Понякога, не винаги, спирам направо като локомотив. Не знам дали прегрява феродото или е от нещо друго?! Просто си натискам......много трудно блокирам колелата, а нямам АBS. Ходих в Аутоиталия (там познавам един от майсторите) - оставих я на диагностика и ми казаха, че спирачките са супер, ама......аз нещо не им се кефя . Та не е изключено проблема да не е в накладките, а някъде другаде ......
                      А бре и аз имам подобен проблем зна4и като спирам понякога педала ми е доста твърд и трудно спира като 4е ли няма серво а уж вси4ко е наред

Comment

hf hpe звънках им на всички магазинчета на Ауто +(Пловдив/София) ,ама явно са се изчерпали.Имат само ПАГИТ, ама им искат кум 60+ на диск,и така....май ще взимам делхи-то и това е
                        Няма какво да му мисля повече....ей ся паля пък ще пиша после какви са последствията
                        97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                        02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                        Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                          и аз съм с PERMAFUSE, съшите добри впечатления....
                          На ланчата сложих и аз такива и засега също съм много доволен не съм чул да скърцат и спират много добре.
                          А старите бяха от ауто + не знам какви и освен че ми позатриха дисковете и за 15000 не мръднаха че и свиреха друго не вършеха.

Comment

Така..... всичко е монтирано,тракането от накладката изчезна колата си спира оки ,но сега в началото ще гледам само да го галя педала.Общо взето нямаше много проблеми при подмяната само трябваше да се разкарвам пак до магазина за спирачен маркуч,защото се оказа,че левият ми е запушен(тва цилиндурче не мърдаше) та след смяна и обезвъздушавена смятам,че всичко е ОК тия дни ще карам и ще следя за нещо нередно.(надявам се да няма )

Ох сега като го гледам това ново дискче направо се изкушавам да си пръсна и спирачния апарат.
                            97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                            02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                            Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Първоначално публикувано от MBlaST
                              ...Ох сега като го гледам това ново дискче направо се изкушавам да си пръсна и спирачния апарат.
                              задължително

Comment

Първоначално публикувано от hf hpe
                                Първоначално публикувано от MBlaST
                                ...Ох сега като го гледам това ново дискче направо се изкушавам да си пръсна и спирачния апарат.
                                задължително
                                Аз много искам да я свърша тая работа ама все не ми остава време .....а знам че иначе искат много пари за процедурата .....
                                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                                X